POSTERS: RECENT NAAR OUD

Thanksgiving

Thanksgiving

Waar moeten we dankbaar voor zijn? Voor wat we het meest nodig hebben: gezondheid en liefde. Ook niet te vergeten: vrede, respect, eerlijkheid, rechtvaardigheid... Van onze medemensen en onze leiders. Thanksgiving moet ons inspireren om samen te werken en ons in te zetten voor een wereld van vrede met respect voor de mens en voor de Natuur.
Echte democratie

Echte democratie

Democratie gebaseerd op de stemmen van kiezers die misleid werden door leugens, valse berichten en dito beloften, is geen democratie maar manipulatie. Democratie geleid door leiders die de hemel beloven voor sommige groepen ten koste van andere groepen, is geen democratie maar uitbuiting. Democratie vereist het delen en promoten van waarden die de mensen, de maatschappij en de wereld beter maken.
De Natuur en jijzelf

De Natuur en jijzelf

Ze noemen me vaak Moeder Natuur, maar ze behandelen me als een buitenstaander of erger. Heb je ooit nagedacht over de schade die je jezelf toebrengt als je me pijn doet? Heb je wel eens nagedacht over de voordelen die je krijgt als je er alles aan doet om mijn gezondheid te herstellen?
Covid en de Natuur

Covid en de Natuur

Politici moeten ermee ophouden altijd te willen domineren. De wereld kan Covid maar verslaan als de warboel die de politici mee gecreëerd hebben, wordt opgeruimd. We moeten de gezondheid van de Natuur wereldwijd herstellen om de mensen gezonder te maken. We moeten de ontmenselijking en financialisering van onze samenleving terugdraaien. We moeten de Natuur respecteren als onze belangrijkste partner en mensen eerlijk behandelen, waar dan ook en ongeacht of ze rijk of arm zijn.
Existentiële hervormingen

Existentiële hervormingen

Wanneer coronavirussen onze gezondheid en ons leven bedreigen… Wanneer de achteruitgang van de Natuur het punt bereikt waarop herstel niet meer mogelijk is… Wanneer fake en verwarring onze democratie en maatschappij bedreigen… Is het duidelijk dat de politiek en de economie existentiële hervormingen nodig hebben. Zonder hervormingen is er geen toekomst.
Gezond blijven

Gezond blijven

We zijn allemaal twijgen aan een en dezelfde boom: de Mensheid. Sterke en gezonde twijgen maken een sterke boom. Een sterke boom maakt sterke en gezonde twijgen. Wees voorzichtig en bescherm je gezondheid. Help anderen om gezond te blijven.
Waarheidscommissie

Waarheidscommissie

Waarom niet een onafhankelijke en niet-partijgebonden waarheidscommissie instellen om de leugens en valse beloften van de verschillende partijen en kandidaten bij te houden? De score zou de kiezers kunnen helpen om de juiste keuzes te maken. Het zou onze democratieën versterken.
Fake en waarheid

Fake en waarheid

Alleen de waarheid kan ons helpen om deze planeet en onszelf te redden. Te veel politici en anderen zijn meesters in leugens, fake en demagogie. Tijd voor een globale schoonmaakbeurt met menselijke waarden als detergent!
Pandemische waanzin

Pandemische waanzin

De verloedering van de Natuur heeft sommigen enorme fortuinen opgeleverd - en nog. Nu draagt iedereen en inclusief zij die deze fortuinen vergaarden, daar de gevolgen van. Rijk worden door de Natuur te (helpen) vernietigen en medemensen tekort te doen, is nu heel duidelijk catastrofale waanzin. Het hele systeem van hebben en niet-hebben is niet houdbaar want schadelijk voor de mensen en voor de Natuur.
Beste kuur

Beste kuur

De beste manier om mensen gezonder te maken: de Natuur gezonder maken. De Natuur is ons. Wij zijn de Natuur.
Nieuw soort leiders

Nieuw soort leiders

Het is duidelijk dat deze onstuimige wereld een nieuw soort leider nodig heeft. Niet het soort primitief geïnspireerde krijger die historische fouten maar blijft herhalen. Deze wereld kan prachtig worden door de krachten te bundelen over alle grenzen van landen, rassen, religies... En overal de Mens en de Natuur te respecteren. We hebben kosmisch intelligente leiders nodig die de innerlijke kracht kunnen voelen om mensen te verenigen voor het algemeen belang.
Allemaal samen

Allemaal samen

Met wederzijds respect en gezamenlijke inspanningen zullen we het coronavirus verslaan. En andere rampen te boven komen. Dank u wel!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

DANELLANDIA

Danellandia werd opgericht op 28 maart 2004 na een ernstig incident dat ons leven drastisch heeft veranderd.

Danellandia is gebaseerd op discussies over deze wereld en zijn talrijke problemen met mensen van verschillende achtergronden, landen, religies en leeftijden.

Danellandia selecteerde en definieerde 25 menselijke waarden als de basis voor zijn campagne om van deze wereld een betere en eerlijkere thuis te maken. Dit in tal van menselijke domeinen: politiek, economie, de media, persoonlijke relaties, onderwijs, natuurzorg…

OOK JIJ KAN HELPEN

Je kan deze menselijke waarden promoten door de artikels op onze site te delen met anderen.

Je kan ook Danellandiaan worden of vriend van de Vrede door menselijke waarden te promoten.

Deze wereld heeft mensen en leiders nodig die menselijkheid op de eerste plaats zetten en niet het geld of de macht. Mensen en leiders die anderen verenigen in plaats van spanningen, verdeeldheid en conflicten te veroorzaken.

Sterke menselijke waarden zijn een paspoort naar een duurzame toekomst.

De wereld van de Vrede kan werkelijkheid worden!

NEWSLETTER

Teken in op onze Newsletter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in Danellandia.

Hartelijk dank voor om het even welke bijdrage die je levert om deze gekke wereld beter te maken.

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2020

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!