Posters over de Natuur

Posters met speciale aandacht voor de Natuur en de relatie tussen de Natuur en de Mens. 

De Natuur wordt vaak niet gerespecteerd en zelfs opzettelijk mishandeld.

Bruggenbouwers

Bruggenbouwers

Gemeenschappelijke menselijke waarden zijn de beste fundamenten voor een stevige brug naar een duurzame, groene, gezonde toekomst. Egoïsme, lobbywerk, koppige partijpolitiek,hebzucht, (commerciële) uitbuiting… staan die waarden in de weg en hypothekeren de toekomst van iedereen.
Doodlopende straat

Doodlopende straat

Sommige landen scheppen graag op over het feit dat ze de grootste zijn. Maar wat is groot? Miljarden kunnen investeren in nieuwe infrastructuur en in nieuwe diensten? Als je probeert groot te zijn zonder de Natuur als partner te respecteren, kom je in een doodlopende straat terecht.
Hoogste winst ooit

Hoogste winst ooit

Ondernemingen gaan vaak prat op de hoogste winst ooit. Maar werd die winst wel eerlijk verkregen? Werden de werknemers en klanten respectvol behandeld? Werden de leveranciers en de Natuur gerespecteerd? Werd de markt niet gemanipuleerd, de consumenten niet uitgebuit en was hun lobbying niet puur egoïstisch? Hoge winsten staan vaak tegenover een povere menselijkheid.
Leiders met toekomst

Leiders met toekomst

Als wereldwijd meer was geïnvesteerd in universele menselijke waarden in de maatschappij, de politiek, de economie, het onderwijs, de religies, de media… dan zou die wereld er heel anders uitgezien hebben. Dan was het een wereld van gerechtigheid en eerlijkheid, niet een wereld van brutale ongelijkheid, uitbuiting, commerciële en financiële misbruiken… Nobel zou dat ongetwijfeld geapprecieerd hebben.
Roep van de Natuur

Roep van de Natuur

Of je nu rijk of arm bent, zwart of blank, jong of oud... Zonder mijn energie, mijn lucht, mijn bodem en mijn water heb je niets. Dus, bundel je krachten wie of wat en waar je ook bent. Help me om de beste omgeving te zijn, die je je kunt wensen. De Natuur.
Vrienden en vijanden

Vrienden en vijanden

Alle baby's zijn geboren vrienden. Ze geven niet om geld, ras, religie of de kleur van hun huid. Ze willen in vrede leven. Waarom maken de politiek, de economie en de religies velen onder hen tot vijanden van elkaar? Waarom maken ze er zo'n puinhoop van? Omdat ze een tekort hebben aan menselijke waarden of aan vrede!
Vrije misbruikeconomie

Vrije misbruikeconomie

De vrije markteconomie lijkt steeds meer op een vrije misbruikeconomie, waar een minderheid de meerderheid misbruikt via marktmanipulaties, monopolies, commerciële uitbuiting, misleidende marketing, fraude, corruptie, egoïstische lobbying, astronomische bonussen, belastingontduiking… Dit soort economie misbruikt ook de Natuur. Al het gedoe over een duurzame toekomst is nutteloos, als de vrije misbruikeconomie niet snel en voor altijd wordt vervangen!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

DANELLANDIA

Danellandia werd opgericht op 28 maart 2004 na een ernstig incident dat ons leven drastisch heeft veranderd.

Danellandia is gebaseerd op discussies over deze wereld en zijn talrijke problemen met mensen van verschillende achtergronden, landen, religies en leeftijden.

Danellandia selecteerde en definieerde 25 menselijke waarden als de basis voor zijn campagne om van deze wereld een betere en eerlijkere thuis te maken. Dit in tal van menselijke domeinen: politiek, economie, de media, persoonlijke relaties, onderwijs, natuurzorg…

OOK JIJ KAN HELPEN

Je kan deze menselijke waarden promoten door de artikels op onze site te delen met anderen.

Je kan ook Danellandiaan worden of vriend van de Vrede door menselijke waarden te promoten.

Deze wereld heeft mensen en leiders nodig die menselijkheid op de eerste plaats zetten en niet het geld of de macht. Mensen en leiders die anderen verenigen in plaats van spanningen, verdeeldheid en conflicten te veroorzaken.

Sterke menselijke waarden zijn een paspoort naar een duurzame toekomst.

De wereld van de Vrede kan werkelijkheid worden!

NEWSLETTER

Teken in op onze Newsletter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in Danellandia.

Hartelijk dank voor om het even welke bijdrage die je levert om deze gekke wereld beter te maken.

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2020

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!