POSTERS

Roep van de Natuur

Roep van de Natuur
Of je nu rijk of arm bent, zwart of blank, jong of oud… Zonder mijn energie, mijn lucht, mijn bodem en mijn water heb je niets. Dus, bundel je krachten wie of wat en waar je ook bent. Help me om de beste omgeving te zijn, die je je kunt wensen. De Natuur.

Solidariteit

Solidariteit
Voor velen draait het leven alleen om ik en mij. Vaak is er geen ruimte over voor hem of haar. Het ware leven gaat echter over ons en wij. En de Natuur mag ook niet vergeten worden. Solidariteit: basis voor een gezonde samenleving.

Marionetten

Marionetten
Zij die de wereldfinanciën sturen en beheren en mensen als marionetten behandelen, hebben het juiste gevoel niet om in te zien dat zijzelf maar simpele poppetjes zijn in de handen van het niets-ontziende geld. Tijd voor vrijheid. Tijd voor menselijkheid.

Uitgesloten en ziek

Uitgesloten en ziek
In een wereld waar de politiek en de economie ervoor zorgen dat sommigen alles hebben en vele anderen weinig of niets, zijn weerstand, verzet en manifestaties te begrijpen. Politiek en economie zijn aan een radicale herziening toe. Manipulatie, uitbuiting en andere gelegaliseerde vormen van misbruik creëren een wereld van walgelijke ongelijkheden. Een wereld waar een steeds grotere meerderheid zich uitgesloten voelt en waar het sociale en economische onrecht niet meer te verteren is.

TARGET LETTERS

Open brief aan de politici

Open brief aan de politici
Politiek lijkt vooral gestuurd te worden door financiële overwegingen en/of door financiële potentaten. In sommige landen kunnen deze laatste door het financieren van kandidaten, de verkiezingen in hun voordeel beïnvloeden en het beleid (mee) bepalen. Dat soort van politiek is nefast omdat het veel mensen in de kou laat staan of niet menswaardig (genoeg) behandelt of laat behandelen.

Open brief aan de Koning

Open brief aan de Koning
Politieke partijen hameren te veel op wat voor hen zelf of voor een bepaalde groep van kiezers belangrijk is. Een samenleving is inderdaad een verzameling van groepen, maar als niet ook – voldoende – gedacht wordt aan het algemene belang, dan dreigen versnippering en spanning die samenleving uit haar evenwicht te halen.

SWEET DIAMONDS

Blind en toch kan ik zien

Blind en toch kan ik zien
Het maakt mij niet uit… welke kleur je huid of haar heeft. Het mag om het even welke kleur zijn. Het kan me gewoon niet schelen. Ik ben blind. Wat voor mij belangrijk is, is de warmte van je hart. Dat voel ik meer dan wat dan ook. Hoe jij er van buiten uitziet, is van geen belang. Ik zal je niet beoordelen op je uiterlijk.

Democratie

Democratie
Democratie betekent de macht van het volk. Vele politici noemen zich democratisch. Maar zijn ze dat echt en kunnen ze dat echt zijn? Deze wereld wordt grotendeels bestuurd door de economie en door financiën. Alles en iedereen wordt gewaardeerd in termen van geld of financiële waarden. De macht van het geld is zo overweldigend dat het helemaal niet democratisch is. De economie is verre van democratisch, want niet iedereen wordt fair behandeld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2019

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!